Specialisme op elk gebied!

Ben jij een  groeiende ondernemer?
Je hebt je bedrijf al een paar jaar op de rit, je bent gegroeid, niet alleen in het aanbod van je diensten maar ook met je personeel. Je logo en huisstijl heb je misschien ooit door een buurjongen of logostunter laten maken. Deze straalt allang niet meer uit wie je bent en wat je doet.  Herkenbaar? Dan wordt het tijd de boel eens goed tegen het licht te houden. Wat je nodig hebt? Een nieuwe merkidentiteit die jouw bedrijfsverhaal vertelt, laat zien waar je voor staat én waar je goed in bent. Eentje  die ervoor zorgt dat jouw klanten in één oogopslag zien dat ze bij jou aan het goede adres zijn.

Social Media Marketing
Waarom het belangrijk is om online zichtbaar te zijn? Je klanten zien op social media niet alleen wat jullie als bedrijf te bieden hebt, het is ook de manier om te laten zien waarom je goed bent in wat je doet.  Om te laten zien waar jouw vuurtje van gaat branden. Ook als je op zoek bent naar nieuwe werknemers bieden de social media kanalen een mooie kans om ze kennis te laten maken met jouw bedrijf. En ben je zo druk dat je steeds vergeet iets op LinkedIn of Instagram te plaatsen of  kom je er niet aan toe?  Ik help je graag, zowel op strategisch als uitvoerend gebied. 

Alle specialismen in huis
Ik werk zelden alleen dankzij een groot netwerk van specialisten op verschillende vakgebieden: website-bouwers, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren,  et cetera. Zo zitten op elk project de juiste mensen, bieden we fullservice diensten en zijn grote opdrachten geen probleem. De mensen bij Studio Mijs denken met je mee, begeleiden en ontzorgen.

Wat we allemaal doen:

•  Logo’s & huisstijlen (visitekaartje, briefpapier)
•  Webdesign en webbouw
•  Social Media (strategie & content plaatsen)
•  Flyers, brochures & posters
•  Magazines
•  Jaarverslagen en periodieken
•  Advertenties
•  Boeken
•  Buitenreclame (reclameborden, raambelettering)
•  Autobelettering

en nog meer… vraag naar alle
mogelijkheden via het contactformulier
of bel  06 – 4206 78 79

“Een tevreden klant is altijd mijn doel! Samenwerken tot het gewenste eindresultaat is bereikt of zelfs overtroffen is!

Ik ben pas klaar als jij 100% tevreden bent.”

Supercreatief en waardevol! Dat zijn de woorden waaraan ik denk bij Mélanie Rijs (Studio Mijs). Als startende ondernemer hielp ze mij om mijn buro een eigen gezicht te geven met een professioneel logo en bijbehorende huisstijl. Ze inventariseerde vooraf goed wat mijn wensen waren en wat mij aanspra...

Meer lezen?
Mirjam Grootelaar - eigenaar Buro KiO – leerbegeleiding en training, Nijmegen
Mirjam Grootelaar -

Begin 2016 zijn wij met 3 ondernemingen samen gegaan in een nieuwe onderneming. BOOMBHV was toe aan een compleet nieuwe huisstijl.

De uitdaging zat hem in het behouden van de identiteit passend bij de naam. Mélanie van Studio Mijs heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Een nieuw logo en huisstijl ...

Meer lezen?
Harm Vink - eigenaar / aandeelhouder BOOMBHV
Harm Vink -

Als startend ondernemer ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een logo en website. Van casemanagement weet ik alles, maar van websites eigenlijk niets. Wel wist ik goed wat wilde, wat betreft de look & feel.
Een week later zaten Mélanie en ik aan de koffie, even aftasten wie ik be... Meer lezen?

Lucy Schot -

Het werken met Mélanie voelt als vertrouwd. Haar goede eigenschap die ik heb ervaren is om rustig in de – haar vreemde – materie te duiken en dat goed om te zetten in helderheid in design & uitstraling. Zoals ik heb bemerkt kijkt ze goed naar de persoon zelf, als klant, kijkt ze kr...

Meer lezen?
Bob van der Pol -  eigenaar Polvision Logistics & Advising
Bob van der Pol -
Mélanie is naast een prettig persoon om mee te werken een kundige en professionele ontwerper. Zij levert structureel kwalitatief werk en is flexibel.
Rick Vriesema -  Head of National Sales, Reclamebureau Exterion Media NL
Rick Vriesema -
Mélanie is een professionele ontwerper die meedenkt met de klant en altijd gaat voor het beste resultaat. Ze kan snel schakelen, werkt gestructureerd en haalt krappe planningen. Ze geeft altijd net dat beetje extra! Een open persoonlijkheid waarmee ik altijd fijn mee samenwerkte.”
Marianne Hiemstra Wilbrink Account Director reclamebureau
Marianne Hiemstra Wilbrink

Studio Mijs

Gorterplaats 1

6531 HZ Nijmegen

06 - 4206 78 79

melanie@mijs-grafischontwerp.nl

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

 

 

© 2021 Studio Mijs

Volg Studio mijs