Specialisme op elk gebied!

Ben je een startende ondernemer
Welke marketingmiddelen zijn er nodig zijn om jouw bedrijf zichtbaar te maken? Ik denk met je mee en help waar nodig! Ben je een startende ZZP-er dan start je sterk met een sprekende website, goed logo, fraai visitekaartje en brief- of factuurpapier.

Voor de doorgroeier:
Heb je jouw bedrijf al een paar jaar op de rit maar je huisstijl ooit door een buurjongen of logostunter laten maken? En is je huisstijl niet meer van deze tijd… Dan is het tijd de boel eens goed tegen het licht te houden. Start met een professionaliseringsslag door re-styling van je logo en website.

Staat de identiteit van je bedrijf als een huis?
Dan heb je waarschijnlijk behoefte aan een pakkende social media campagne, een heldere brochure, flyer of poster. Wil je zichtbaar zijn op kantoor en onderweg? Dan passen een rollup banner of een bestickerde auto misschien beter bij je bedrijf.

Social Media
Heel belangrijk! Om je doelgroep te bereiken èn in beeld te blijven bij je bestaande klanten. Vergeet je steeds iets op LinkedIn of Instagram te plaatsen of kom je er niet aan toe?  Je kunt dit ook door mij laten doen. Ik bedenk een strategie en zorg ervoor dat er structureel goede berichten geplaatst worden.

Alle specialismen in huis
Ik werk zelden alleen dankzij een groot netwerk van specialisten op verschillende vakgebieden: webbouwers, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren,  et cetera. Zo zitten op elk project de juiste mensen, bieden we fullservice diensten en zijn grote opdrachten geen probleem. De mensen bij Studio Mijs denken met je mee, begeleiden en ontzorgen.

Wat we allemaal doen:

•  Logo’s & huisstijlen (visitekaartje, briefpapier)
•  Webdesign en webbouw
•  Social Media (strategie & content plaatsen)
•  Flyers, brochures & posters
•  Magazines
•  Jaarverslagen en periodieken
•  Advertenties
•  Boeken
•  Buitenreclame (reclameborden, raambelettering)
•  Autobelettering

en nog meer… vraag naar alle
mogelijkheden via het contactformulier
of bel  06 – 4206 78 79

“Een tevreden klant is altijd mijn doel! Samenwerken tot het gewenste eindresultaat is bereikt of zelfs overtroffen is!

Ik ben pas klaar als jij 100% tevreden bent.”

Supercreatief en waardevol! Dat zijn de woorden waaraan ik denk bij Mélanie Rijs (Studio Mijs). Als startende ondernemer hielp ze mij om mijn buro een eigen gezicht te geven met een professioneel logo en bijbehorende huisstijl. Ze inventariseerde vooraf goed wat mijn wensen waren en wat mij aanspra... Meer lezen?
Mirjam Grootelaar - eigenaar Buro KiO – leerbegeleiding en training, Nijmegen
Mirjam Grootelaar -
Begin 2016 zijn wij met 3 ondernemingen samen gegaan in een nieuwe onderneming. BOOMBHV was toe aan een compleet nieuwe huisstijl. De uitdaging zat hem in het behouden van de identiteit passend bij de naam. Mélanie van Studio Mijs heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Een nieuw logo en huisstijl ... Meer lezen?
Harm Vink - eigenaar / aandeelhouder BOOMBHV
Harm Vink -
Als startend ondernemer ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een logo en website. Van casemanagement weet ik alles, maar van websites eigenlijk niets. Wel wist ik goed wat wilde, wat betreft de look & feel. Een week later zaten Mélanie en ik aan de koffie, even aftasten wie ik be... Meer lezen?
Lucy Schot -
Het werken met Mélanie voelt als vertrouwd. Haar goede eigenschap die ik heb ervaren is om rustig in de – haar vreemde – materie te duiken en dat goed om te zetten in helderheid in design & uitstraling. Zoals ik heb bemerkt kijkt ze goed naar de persoon zelf, als klant, kijkt ze kr... Meer lezen?
Bob van der Pol -  eigenaar Polvision Logistics & Advising
Bob van der Pol -
Mélanie is naast een prettig persoon om mee te werken een kundige en professionele ontwerper. Zij levert structureel kwalitatief werk en is flexibel.
Rick Vriesema -  Head of National Sales, Reclamebureau Exterion Media NL
Rick Vriesema -
Mélanie is een professionele ontwerper die meedenkt met de klant en altijd gaat voor het beste resultaat. Ze kan snel schakelen, werkt gestructureerd en haalt krappe planningen. Ze geeft altijd net dat beetje extra! Een open persoonlijkheid waarmee ik altijd fijn mee samenwerkte.”
Marianne Hiemstra Wilbrink Account Director reclamebureau
Marianne Hiemstra Wilbrink

Studio Mijs

Weezenhof 3663

6536 HE Nijmegen

06 - 4206 78 79

melanie@mijs-grafischontwerp.nl

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

 

 

© 2019 Studio Mijs

Volg Studio mijs