Supercreatief en waardevol! Dat zijn de woorden waaraan ik denk bij Mélanie Rijs (Studio Mijs). Als startende ondernemer hielp ze mij om mijn buro een eigen gezicht te geven met een professioneel logo en bijbehorende huisstijl. Ze inventariseerde vooraf goed wat mijn wensen waren en wat mij aansprak. In het hele proces bleef ze goed luisteren en voelde ik mij een gewaardeerde klant. Wil jij jouw bedrijf ook goed neerzetten en je onderscheiden van de rest? Dan kan ik Studio Mijs van harte aanbevelen.

Mirjam Grootelaar - eigenaar Buro KiO – leerbegeleiding en training, Nijmegen
Mirjam Grootelaar -

Begin 2016 zijn wij met 3 ondernemingen samen gegaan in een nieuwe onderneming. BOOMBHV was toe aan een compleet nieuwe huisstijl.

De uitdaging zat hem in het behouden van de identiteit passend bij de naam. Mélanie van Studio Mijs heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Een nieuw logo en huisstijl met nieuwe kleuren, en in een modern jasje is het resultaat. Het voordeel in de samenwerking is voor ons de persoonlijke betrokkenheid. Wij kunnen Studio Mijs van harte aanbevelen!

Harm Vink - eigenaar / aandeelhouder BOOMBHV
Harm Vink -

Als startend ondernemer ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een logo en website. Van casemanagement weet ik alles, maar van websites eigenlijk niets. Wel wist ik goed wat wilde, wat betreft de look & feel.
Een week later zaten Mélanie en ik aan de koffie, even aftasten wie ik ben, wat ik doe en welk gevoel daarbij hoort. Het gevoel was goed en we bespraken wat ik dacht nodig te hebben. Hieruit kwam een presentatie waar haar logo ideeën in stonden. Ik was echt sprakeloos (voor een casemanager een dingetje hoor). Daarna volgden de mooie visitekaartjes en de website.

Studio Mijs heeft mensen om zich heen die hetzelfde enthousiasme en rust uitstralen. De tekstschrijfster interviewde me, en zocht dingen uit. De fotografe en Mélanie namen me mee op pad, vooraf kreeg ik zelfs kledingtips. Een hele middag foto’s maken is echt leuk, nooit verwacht. Ik heb een aantal foto’s uitgekozen en kreeg hierbij advies. Zonder op te dringen, jouw site, zei ze steeds.

Ik ben trots op mijn site en alle hulp die ik heb gehad. Het voelt ook echt als mijn site, met mijn kleuren, gevoel en woorden. Kijk op mijn site, dan snap je wat ik bedoel.

Lucy Schot -

Het werken met Mélanie voelt als vertrouwd. Haar goede eigenschap die ik heb ervaren is om rustig in de – haar vreemde – materie te duiken en dat goed om te zetten in helderheid in design & uitstraling. Zoals ik heb bemerkt kijkt ze goed naar de persoon zelf, als klant, kijkt ze kritisch naar de materie en past in veranderingen hoor en wederhoor toe. Voor mij heeft Mélanie een rol gespeeld naar een nieuwe frisse huisstijl. Via een buurtgenoot ben ik bij Mélanie gekomen, en natuurlijk de stap gemaakt, nadat het eerste gevoel in orde was. Mélanie geeft vertrouwen in haar professie. Ik zou Studio Mijs zeer aanbevelen bij ondernemers die kiezen voor een frisse start, doorstart of een verandering van huisstijl.

Bob van der Pol -  eigenaar Polvision Logistics & Advising
Bob van der Pol -

Mélanie is naast een prettig persoon om mee te werken een kundige en professionele ontwerper. Zij levert structureel kwalitatief werk en is flexibel.

Rick Vriesema -  Head of National Sales, Reclamebureau Exterion Media NL
Rick Vriesema -

Mélanie is een professionele ontwerper die meedenkt met de klant en altijd gaat voor het beste resultaat. Ze kan snel schakelen, werkt gestructureerd en haalt krappe planningen. Ze geeft altijd net dat beetje extra! Een open persoonlijkheid waarmee ik altijd fijn mee samenwerkte.”

Marianne Hiemstra Wilbrink Account Director reclamebureau
Marianne Hiemstra Wilbrink

WIL JIJ EEN KRACHTIGE UITSTRALING VAN JOUW BEDRIJF?

Studio Mijs denkt graag met je mee! We versterken je identiteit, verbeteren je zichtbaarheid én vergroten je vindbaarheid. Wat kan ik voor jou betekenen? Ik maak graag kennis met je.

Studio Mijs

Gorterplaats 1

6531 HZ Nijmegen

06 - 4206 78 79

melanie@mijs-grafischontwerp.nl

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

 

 

© 2021 Studio Mijs

Volg Studio mijs