Over Mij(s)

Ik ben Mélanie Rijs, al meer dan 20 jaar werkzaam als grafisch ontwerper, vormgever en dtp-er. Eerst jarenlang in loondienst bij reclame-, en ontwerpbureau’s, en sinds 2014 als zelfstandige.

Bij het ene bureau leerde ik de fijne kneepjes van het ontwerpen en vormgeven van tijdschriften & magazines. Bij een ander waren logo’s & huisstijlen ontwerpen core business. Een tijdje heb ik me gefocust op buitenreclame en retailuitingen. Websites ontwerpen gaf een hele nieuwe dimensie aan het reclamevak. Bij elke baan ging ik een nieuw designavontuur aan, het reclamevak is zo veelzijdig en elke keer ontdek ik een nieuwe kant.

 

En nu…
Nu word ik er superblij van dat ik in mijn eigen toko alle diciplines kan toepassen, ik hoef niet meer te kiezen, hoe heerlijk is dat!

Want ik heb een passie voor vorm, uiteenlopend van grillige natuurvormen, kleurrijk en uitbundig of ingetogen & rustig. Mijn ontwerpen kenmerken zich als professioneel, tijdloos, soms met een ‘twistje’. Vaak strak en helder, maar ook af en toe volkomen ‘out of the box’, ik hou ervan! Zelf word ik nog altijd blij van Keith Haring, Escher en niet te vergeten Fiep Westendorp & Dick Bruna!

 

Mensen-mens
Ik ben betrokken, nauwkeurig, praktisch ingesteld en van nature oplossingsgericht. Ik hou van mensen en verbindingen, bij elke klus of klant is het een feestje om betrokken te zijn bij het traject naar een pakkend design waar jij blij van wordt…

En hoe nauwkeurig ik ben op werkgebied hoe chaotisch ik kan zijn ‘real life’. Afspraak met een klant: agenda, kleurenwaaier check… sleutels, waar zijn ze nou… en weer rennen om op tijd te zijn!

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel voor een kennismakingsgesprek met goede koffie.

‘Super creatief en waardevol! Dat zijn de woorden waaraan ik denk bij Mélanie Rijs. In het hele proces bleef ze goed luisteren

en voelde ik mij een gewaardeerde klant.’

– Mirjam Grootelaar, leerbegeleiding en training bij  Buro KiO 

Studio Mijs

Gorterplaats 1

6531 HZ Nijmegen

06 - 4206 78 79

melanie@mijs-grafischontwerp.nl

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

 

 

© 2021 Studio Mijs

Volg Studio mijs