Hoe zichtbaar ben jij?

Reclame gaat om zichtbaarheid. Wat is er zichtbaarder dan een professionele huisstijl, een waanzinnige website, een goede flyer, een tijdloze brochure of een opvallend bestickerde auto? Een goede online presentatie op LinkedIn of Instagram zijn allemaal manieren om jouw bedrijf op de juiste manier in de markt te zetten.

Welk reclamemiddel werkt voor jou?
Grafisch kan er van alles bedacht en uitgewerkt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar, een reclame-uiting moet doeltreffend zijn. Daarom besteed ik de meeste aandacht aan wat jij nodig hebt.

Het kan goed zijn om een uitgebreide social media campagne op te zetten, maar voor sommige bedrijven heeft een flyer die huis-aan-huis wordt verspreid, of een advertentie die qua tekst en uitstraling jouw doelgroep aanspreekt   veel meer effect.

Zullen we koffiedrinken? dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

“The idea is not to live forever, but to create something that will.”

– Andy Warhol

Supercreatief en waardevol! Dat zijn de woorden waaraan ik denk bij Mélanie Rijs (Studio Mijs). Als startende ondernemer hielp ze mij om mijn buro een eigen gezicht te geven met een professioneel logo en bijbehorende huisstijl. Ze inventariseerde vooraf goed wat mijn wensen waren en wat mij aanspra...

Meer lezen?
Mirjam Grootelaar - eigenaar Buro KiO – leerbegeleiding en training, Nijmegen
Mirjam Grootelaar -

Begin 2016 zijn wij met 3 ondernemingen samen gegaan in een nieuwe onderneming. BOOMBHV was toe aan een compleet nieuwe huisstijl.

De uitdaging zat hem in het behouden van de identiteit passend bij de naam. Mélanie van Studio Mijs heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Een nieuw logo en huisstijl ...

Meer lezen?
Harm Vink - eigenaar / aandeelhouder BOOMBHV
Harm Vink -

Als startend ondernemer ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een logo en website. Van casemanagement weet ik alles, maar van websites eigenlijk niets. Wel wist ik goed wat wilde, wat betreft de look & feel.
Een week later zaten Mélanie en ik aan de koffie, even aftasten wie ik be... Meer lezen?

Lucy Schot -

Het werken met Mélanie voelt als vertrouwd. Haar goede eigenschap die ik heb ervaren is om rustig in de – haar vreemde – materie te duiken en dat goed om te zetten in helderheid in design & uitstraling. Zoals ik heb bemerkt kijkt ze goed naar de persoon zelf, als klant, kijkt ze kr...

Meer lezen?
Bob van der Pol -  eigenaar Polvision Logistics & Advising
Bob van der Pol -
Mélanie is naast een prettig persoon om mee te werken een kundige en professionele ontwerper. Zij levert structureel kwalitatief werk en is flexibel.
Rick Vriesema -  Head of National Sales, Reclamebureau Exterion Media NL
Rick Vriesema -
Mélanie is een professionele ontwerper die meedenkt met de klant en altijd gaat voor het beste resultaat. Ze kan snel schakelen, werkt gestructureerd en haalt krappe planningen. Ze geeft altijd net dat beetje extra! Een open persoonlijkheid waarmee ik altijd fijn mee samenwerkte.”
Marianne Hiemstra Wilbrink Account Director reclamebureau
Marianne Hiemstra Wilbrink

Studio Mijs

Gorterplaats 1

6531 HZ Nijmegen

06 - 4206 78 79

melanie@mijs-grafischontwerp.nl

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

 

 

© 2021 Studio Mijs

Volg Studio mijs