Een goed logo

Een goed logo representeert ondubbelzinnig wie u bent en wat u doet op zo’n manier dat het de aandacht trekt, zonder te opvallend aanwezig te zijn. Kenmerken die niet eenvoudig te verenigen zijn, maar áls het dan gelukt is om uw identiteit in een krachtig logo te vatten ligt er ook een solide basis voor al uw uitingen.

De basis voor een aansprekende huisstijl

Een logo dat met aandacht is vormgegeven laat zien dat u aandacht heeft voor uw eigen bedrijf en daarmee uw klanten. Het zegt iets over het kwaliteitsniveau dat u nastreeft, een streven dat het vertrouwen in u aanmerkelijk zal vergroten. Studio Mijs werkt het logo uit in alle uitingen die voor uw bedrijf van belang zijn. Denk daarbij aan briefpapier, powerpointpresentaties, email berichten, digitale nieuwsbrieven enz. Samen kijken we naar uw bedrijfsvoering en doen we suggesties over hoe de middelen die u daarin gebruikt het best vormgegeven kunnen worden.

Van logo/huisstijl naar website is een logische vervolgstap die veel ondernemers ook bij Studio Mijs leggen. Mijs werkt samen met webbouwers, SEO tekstschrijvers en online marketingspecialisten. Samen zorgen we ervoor dat u een aantrekkelijke site krijgt, die goed gevonden wordt en waarop uw klanten ook snel de informatie kunnen vinden die zij zoeken.