• Website_Mockup_Sohw1A

    Start op het web

  • Website_Mockup_Prof Ruimte

    Professionele Ruimte

Website ontwerp

Er zijn nog maar weinig bedrijven die het zich kunnen veroorloven om niet online aanwezig te zijn. Voor elk bedrijf, elke organisatie, groot en klein geldt dat een goede online presence je verder helpt. De bedrijfswebsite kan daarbij het best gezien worden als de spil waaraan alle online uitingen gekoppeld zijn.

De website als basis

Een goede website is makkelijk navigeerbaar en heeft een interne routing die de bezoeker binnen een minimaal aantal klikken brengt waar zij wil zijn en waar u ze wilt hebben. Mijs gelooft in heldere ontwerpen die de boodschap overbrengen en de bezoeker op een prettige manier door de site leidt. Het is belangrijk dat het ontwerp de identiteit op een krachtige manier verbeeldt, maar het is zeker zo belangrijk dat het ontwerp aansluit bij het doel van de site.

Wilt u dat uw site ook doet wat hij moet doen: aandacht genereren, verkoop verhogen, informatie geven. Wat het doel van uw site ook is, belangrijk is dat de site blijft leven. Dat wil zeggen veel actieve bezoekers trekt. Daarvoor kunnen andere kanalen worden ingezet, denk daarbij aan LinkedIn, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Pinterest, Twitter… allemaal kanalen die Studio Mijs op zo’n manier voor u kan inrichten dat ze ook bijdragen aan het behalen van uw doelen.

De mogelijkheden op het wereldwijde web zijn eindeloos. Studio Mijs blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpt u graag wegwijs te worden op de digitale snelweg, die continue aan veranderingen onderhevig is. Weten wat voor u wel of niet werkbaar, noodzakelijk of handig zou zijn? Bel ons voor het maken van een afspraak, we komen graag bij u langs.