• Huisstijl_Schot Verzuim_logo

  Schot Verzuim

 • Mijs_MadW_Logo

  Mokum aan de Waal

 • huisstijl_1a_PR

  Professionele Ruimte

 • huisstijl_3a_SohW

  Start op het web

 • huisstijl_2a_MHR

  Massage Praktijk Helena Rutten

Grafisch ontwerp

Ook in de wereld van het grafisch ontwerp komt de focus steeds meer te liggen op de mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Het lijk soms wel alsof alleen de digitale wereld nog maar telt. Niets is minder waar. De traditionele reclame middelen hebben nog niet in waarde ingeboet en zullen dat ook niet gaan doen. Reclame gaat om zichtbaarheid. Wat is er zichtbaarder dan een mooi ontworpen flyer, brochure, een poster in het café of wat te denken van een billboard aan de kant van de weg, een opvallende reclame aan de gevel van een gebouw of een mooi bestickerde auto?
Allemaal manieren om uw bedrijf positief onder de aandacht te brengen.

Een veelvoud aan mogelijkheden

Grafisch kan er van alles bedacht en uitgewerkt worden. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. Niet alles zal voor iedereen echter even doeltreffend zijn. En waar het voor ons uiteraard leuk is om zoveel mogelijk te maken, besteedt Studio Mijs toch de meeste aandacht aan een zo effectief mogelijke inzet van de beschikbare middelen. Het kan goed zijn om een uitgebreide social media campagne op te zetten, maar voor sommige bedrijven is een flyer die huis-aan-huis wordt verspreid of een mooi vormgegeven advertentie in een tijdschrift veel doelmatiger.

Studio Mijs weet wat er allemaal mogelijk is en denkt graag met u mee over een slimme inzet van middelen met het budget dat u beschikbaar heeft. Neem contact met ons op, we wisselen graag met u van gedachten onder het genot van een goede kop koffie.